Coaching voor groei

Een coach luistert en kijkt samen met jou naar de situatie op je werk of in je privéleven. Is er onvrede over je taken, werk hervatten, de druk van ongezonde leefstijl, je leidinggevende of de organisatie? Of over omgang met je collega's, je familie, werk-privé-balans of geluksgevoel? Wat is jouw verhaal? Wat levert spanning op? Welke wensen heb je om meer in je kracht te komen? Of om te groeien? Een coach helpt een plan op te stellen en ondersteunt je bij de uitvoering. Zodat je weer rust krijgt en veerkracht voelt.

Lees meer

Jouw vraag

Centraal bij de coaching staat de situatie die je wilt bespreken. Met beproefde methoden doorgrondt de coach wat er speelt. Je brengt je frustraties of angst op een andere manier in kaart dan je gewend bent. Bijvoorbeeld de irritaties bij contact met anderen, je gebrek aan werkplezier of vermogen om gezonder te leven. Je krijgt met meer afstand inzicht in gedrag, eigen kracht en nieuwe mogelijkheden. Soms werkt het trainen van assertiviteit, zelfvertrouwen of time management.

Lees meer

Maatwerk

Het meest gekozen is het traject van 6 tot 8 sessies. De sessies duren 5 kwartier en hebben een interval van 2 weken. Afhankelijk van jouw voorkeur ga je zaken op een rij zetten in gesprekken, werken met afbeeldingen, visualisaties of praktische opdrachten. Ook kun je met de werkgever op zoek zijn naar een coach. Dat traject heeft 10 sessies. Vanaf okt. 23 is er een apart programma Stoppen met Roken i.s.m. Rookvrij en Fitter.

Lees meer