Coachingspraktijk Maarssen

Persoonlijke coaching

Een coach luistert en kijkt samen met jou naar de situatie op je werk of in je privéleven. Is er onvrede over je taken, de druk van thuis werken, corona, de leidinggevende, de organisatie of veranderingen in de branche. Over omgang met je collega's, je familie -of liefdesrelatie, je gewicht, gezondheid, privé-werk-balans of geluksgevoel. Wat is jouw verhaal? Wat levert spanning op? Welke wensen heb je? Een coach helpt een plan op te stellen, ondersteunt je bij de uitvoering en geeft feedback. Soms train je een nieuwe vaardigheid.

Lees meer

Jouw vraag

Centraal bij de coachingsgesprekken staat de vraag die je wilt bespreken. Bijvoorbeeld omgaan met thuis werken, stressklachten, burn-out, irritaties in contacten met anderen, veranderen van taken of baan, van beroep of branche, leefstijlveranderingen, assertiviteit, bouwen aan zelfvertrouwen en balans, omgaan met dominant gedrag of time management.
Je krijgt inzicht in gedachten, gedrag, talenten, eigen kracht en nieuwe mogelijkheden. Er ontstaat bewust wording van wat er speelt en wat je kunt doen.

Lees meer

Maatwerk

Het meest gekozen is het traject van 6 tot 8 sessies voor een situatie op je werk of in je privéleven. De sessies duren 5 kwartier en hebben een interval van 2 weken. Afhankelijk van jouw voorkeur ga je zaken op een rij zetten in gesprekken, werken met afbeeldingen of visualisaties of praktische opdrachten meenemen. Ook kun je met de werkgever op zoek zijn naar een coach. Dat traject heeft 10 sessies door de kennismaking en evaluatie met de leidinggevende.

Lees meer