De Coach

Over de Coach

 

coach ilse visser

Mijn naam is Ilse Visser. Ik heb een coachpraktijk aan huis in Maarssen (bij Utrecht). De coachgesprekken gaan over terugkerende spanningen op het werk of in privé situaties. Over vermoeidheid die niet over gaat. Of over beter passend werk, de loopbaan of frustraties bij contacten met anderen. Soms gaan ze over gevoel van tijd tekort, leefstijl, perfectionisme, familiepatronen en angst. De meeste mensen willen meer rust en zelfvertrouwen. Mijn klanten werken veelal in de gezondheidszorg, bouw, het onderwijs, IT , Communicatie en op HR. 

De praktijkruimte

foto coaching praktijk Maarssen

Coaching Praktijk adres – voorzijde

Opleiding

Na de middelbare school (VWO) heb ik de H.B.O. Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid gevolgd. Ik voltooide tien modules van de Studie Psychologie, Arbeid en Organisatie. De H.B.O. Life Coaching heb ik afgerond bij het Atma-instituut . De Basisopleiding ACT voltooi ik bij ACT Guide. De Acceptance and Commitment Therapy is een vervolg op de door veel psychologen gebruikte Cognitieve Gedragstherapie. Mijn competenties als loopbaancoach worden bevestigd in een EVC verklaring van het Landelijk Kennis Centrum (2020). Verder rondde ik een cursus Online Coachen en Familiepatronen af. Ik heb een Kwaliteit Keurmerk van de beroepsorganisatie Nobco en European Coaching Council :

Keurmerk Nobco Ilse Visser coach Maarssen Utrecht

Keurmerk Vakbekwaamheid als Coach Ilse Visser EMCC Nobco

logo vind een coach

De coach is geverifieerd / gescreend door Coachfinder.

Internationale ethische code coaches

De coach houdt zich aan de Ethische Gedragscode

 

Werkervaring

Als coach heb ik acht jaar ervaring met loopbaan coaching, omgaan met spanning en angst en het bevorderen van persoonlijke groei. Voordat ik in 2014 met mijn eigen coachpraktijk begon, heb ik 14 jaar gewerkt als P&O adviseur en HR-adviseur. Ik ben gericht op goed luisteren en hou van een praktische persoonlijke aanpak.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de grootste landelijke beroepsorganisatie voor coaches. Vanzelfsprekend werk ik volgens de Internationale Ethische Gedragscode (o.a. de Geheimhoudingsplicht). Er is een Klachtenreglement (zie onderaan). Ik voldoe aan de kwaliteitseisen van het grootste coaching platform van Nederland. Dit platform Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine.

2019

Op Google staan 27 reviews en op deze website ruim 40 klantenervaringen. 

Coaching is voor mij

Coaching is jou laten ontdekken wat in je zit om je situatie te verbeteren. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van je sterke eigenschappen. En door anders om te gaan met valkuilen, spanningen en minder ontwikkelde eigenschappen. 

Persoonlijke ontwikkeling is waardevol in een tijd dat er veel mogelijkheden, veranderingen en verwachtingen zijn. Met een coach leer je jezelf doorgronden en managen.

 

Toen ik was vastgelopen in 2012, heb ik (met hulp) stilgestaan bij wat mijn belangrijkste talenten zijn, wat mijn drijfveren zijn én wat ik het liefst zou willen bereiken in mijn leven. Ik had mezelf onbewust tegengewerkt door perfectionisme), vaak te pleasen, anderen te helpen (op een verkeerde manier), te doen wat er van me verwacht werd en angstig te zijn in veel situaties. Ik gun mijn klanten dat zij eerder stappen maken dan ik deed én daar goede begeleiding bij krijgen. Ik bleef na mijn diplomering extra scholing volgen op het gebied van talenten laten ontdekken, zelfkennis op laten doen, beter leren communiceren, anders omgaan met spanningen, zelfvertrouwen laten groeien en jezelf leren begrijpen. Met deze bijdragen op het gebied van bewustwording hoop ik dat mensen hun aanleg met plezier benutten, elkaar steunen, prettig communiceren en zichzelf waarderen.

2019

Tot mijn plezier heb ik klanten van 21 tot 74 jaar, ze komen uit verschillende branches zie: klantervaringen en reviews.

Doordat ik aangesloten ben bij de grootste landelijke beroepsvereniging Nobco, heb ik beloofd mij te houden aan de Internationale Ethische Gedragscode en in geval van klachten aan het Klachtenreglement.

Coachingspraktijk Maarssen – IJsvogel 64 – 3602 XR Maarssen – T 0346 566365
M 06 43578944 – E  ilse.visser@kpnmail.nl

loopbaancoaching – bouwen aan zelfvertrouwen – persoonlijke groei