De Coach

Over de Coach

Mijn naam is Ilse Visser. Ik heb een coachpraktijk aan huis in Maarssen (bij Utrecht). De coachgesprekken gaan over terugkerende spanningen, vermoeidheid en zelfvertrouwen. Of over passend werk, de loopbaan en frustraties bij contacten op het werk of privé. Soms gaan ze over gevoel van tijd tekort, leefstijl en perfectionisme. Mijn klanten werken in de gezondheidszorg, bouw, het onderwijs, IT , Communicatie en op HR. 

Online    :

online coach maarssen utrechtt

De coach houdt zich aan de corona richtlijnen bij face to face gesprekken en coacht ook online. 

Opleiding

Na de middelbare school (VWO) heb ik de H.B.O. Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid gevolgd. Ik voltooide tien modules van de Studie Psychologie, Arbeid en Organisatie. De H.B.O. Life Coaching heb ik afgerond bij het Atma-instituut . Deze opleiding is geaccrediteerd door de Stichting Hoger Onderwijs. Mijn competenties als loopbaancoach worden bevestigd in een EVC verklaring van het Landelijk Kennis Centrum (2020). In 2021 volgde ik de Basisopleiding ACT als vervolg op de (door veel psychologen en coaches gebruikte) Cognitieve Gedrag Therapie. Recent ronde ik een cursus Online Coachen af.

De coach heeft een kwaliteit keurmerk gekregen van de beroepsorganisatie Nobco en EMCoachingCouncil :

Beroepsorganisatie coaches

Nobco aansluiting van Beroepsorganisatie voor Coaches en EMCC European Coaching Council

kwaliteit keurmerk voor de coach

EIA Europees Individueel toegekende Accreditatie vakbekwaam coach

 

logo vind een coach

De coach is gescreend door het grootste platform voor coaches: Coachfinder, Psychologie Magazine

 

Internationale ethische code coaches

De coach houdt zich aan de Internationale Code voor Ethiek  voor Coaches

 

Werkervaring

Als coach heb ik zeven jaar ervaring met loopbaan coaching en persoonlijke groei. Voordat ik in 2014 met mijn eigen coachpraktijk begon, heb ik 14 jaar gewerkt als P&O adviseur en HR-adviseur. Ik ben gericht op goed luisteren en een praktische persoonlijke aanpak.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de grootste landelijke beroepsorganisatie voor coaches. Vanzelfsprekend werk ik volgens de Internationale Ethische Gedragscode (o.a. de Geheimhoudingsplicht). Er is een Klachtenreglement. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen van het grootste coaching platform van Nederland. Dit platform Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine.

2019

Reviews en Klantenervaringen:

Op Google staan 23 reviews en op deze website ruim 40 klantenervaringen. De link kom je tegen onderaan deze pagina.

Coaching is voor mij

Coaching is jou laten ontdekken wat in je zit om je situatie te verbeteren. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van je sterke eigenschappen. En door anders om te gaan met valkuilen en minder ontwikkelde eigenschappen. 

Persoonlijke ontwikkeling is waardevol in een tijd dat er veel mogelijkheden, veranderingen en verwachtingen zijn. Met een coach leer je jezelf doorgronden en managen.

Zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis is essentieel.

2019

Tot mijn plezier heb ik klanten van 21 tot 74 jaar, ze komen uit verschillende branches : klantervaringen en reviews

 

Coachingspraktijk Maarssen – IJsvogel 64 – 3602 XR Maarssen – T 0346 566365
M 06 43578944 – E  ilse.visser@kpnmail.nl

loopbaancoaching – bouwen aan zelfvertrouwen – persoonlijke groei