De Coach

Over de Coach

Mijn naam is Ilse Visser. Ik heb een praktijk aan huis in Maarssen (bij Utrecht). Coachgesprekken met mij gaan over terugkerende spanningen, vermoeidheid, tijd tekort, zelfvertrouwen, persoonlijke groei, passend werk, de loopbaan, frustraties bij contacten op het werk of privé, leefstijl en perfectionisme. Mijn klanten werken o.a. in de gezondheidszorg, onderwijs, IT , Communicatie en op HR.  Ik houd me aan de corona richtlijnen bij face to face gesprekken en coach ook online. 

Ook    Online    :

 

Opleiding

Na de middelbare school (VWO) heb ik H.B.O. Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid gevolgd, en tien modules Studie Psychologie, Arbeid en Organisatie (Open Universiteit). De H.B.O. Life Coaching heb ik afgerond bij het Atma-instituut . De opleiding is geaccrediteerd door de Stichting Hoger Onderwijs. In een EVC verklaring worden mijn competenties als loopbaancoach bevestigd (2020). Dit jaar volgde ik de basisopleiding ACT (als vervolg op de door mij en veel psychologen en coaches gebruikte) Cognitieve Gedrag Therapie). Ik ben aangesloten bij :

   

 

 

Werkervaring

Als coach heb ik vijf jaar ervaring met loopbaan coaching en coaching bij persoonlijke groei. Voordat ik in 2014 met mijn eigen praktijk begon, heb ik 14 jaar gewerkt als P&O adviseur/HR-adviseur in de gezondheidszorg. Ik ben gericht op goed luisteren en een praktische aanpak.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de grootste landelijke vereniging voor beroepscoaches, en werk volgens de Internationale Ethische Gedragscode (Geheimhoudingsplicht). Ik voldoe aan de kwaliteitseisen van het grootste coaching platform van Nederland: Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

2019

Reviews en Klantenervaringen:

Er staan 20 reviews op Google en ruim 40 klantenervaringen op deze website. De link kom je tegen onderaan deze pagina.

Coaching is voor mij

Jou laten ontdekken wat in je zit om zelf je situatie te verbeteren. Bijvoorbeeld door gebruik van je sterke eigenschappen en anders omgaan met valkuilen en minder ontwikkelde eigenschappen. 

Jezelf kunnen managen is een waardevolle vaardigheid in een tijd dat er veel keuzemogelijkheden, veranderingen en verwachtingen zijn.

Zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap en zelfkennis is volgens mij essentieel in de huidige tijd.

2019

Tot mijn plezier heb ik klanten van 21 tot 63 jaar, uit verschillende branches : klantervaringen en reviews

 

Coachingspraktijk Maarssen – IJsvogel 64 – 3602 XR Maarssen – T 0346 566365
M 06 43578944 – E  ilse.visser@kpnmail.nl

loopbaancoaching – bouwen aan zelfvertrouwen – persoonlijke groei